• Gl. Lindholm Skole
    Charlotte Christophersen den 28-04-2016
    Årlig afprøvning af sirenevarslingssystemet 2016
    Jakob Mørk Larsen den 26-04-2016
    Som optakt til 1.-3. klasses besøg i Symfonien, gæstede tre Aalborg symfonikere i dag indskolingen og gav smagsprøver fra musikkens verden i gymnastiksalen.
    I kan se videoklip og billeder fra begivenheden her på skolens googledrev - følg link.
    Anders Wested den 26-04-2016

Gl. Lindholm Skole VANDT Røde Kors' konkurrence om det bedste foto fra tøjindsamlingen "Smid Tøjet Danmark" med billedet ovenfor. Derfor får vi ALLEREDE ONSDAG 27/4 leveret 600 Innocent smoothies. Jeg tog fotografiet, men jeg kan ikke drikke dem alle sammen, derfor vil de blive delt ud til alle elever og personale. Og vi indsamlede i øvrigt 1/4 ton tøj. Godt gået til os alle. Se mere via dette link
    Anders Wested den 25-04-2016
    HVAD SKAL VI MED SKOLEN? Det er vel egentlig et meget relevant spørgsmål at stille sig selv en gang imellem. Vær med til at diskutere det og finde svaret på www.hvadskalvimedskolen.com.
    Initiativtagerne til hjemmesiden er Danmarks Lærerforening, Skole og Forældre og Landsnetværket af Folkekirkelige Skoletjenester.
    Jakob Mørk Larsen den 19-04-2016
    Genbrugsemne i bh.klassen: I 3 uger har vi nu arbejdet med emnet genbrug - se billeder og video i denne mappe.
    OBS: Filmene afspilles fint fra Chrome-browseren, men på Internet explorer og andre browsere er det muligt, at film må downloades, før de kan ses. Dette hænger sammen med, om de har plugin til afspilning af MOV-filformatet eller ej. (Apple computere har formentlig, da det er MOVIETIME)
    Anders Wested den 11-04-2016

Vi har fået en ny multibane i de små's skolegård. Eleverne har kastet sig uhæmmet over den, det er en succes fra starten og en god måde at motivere eleverne til mere bevægelse på.
    Charlotte Christophersen den 29-04-2016
    Telefonisk kontakt til skolen.

Skolens telefoner er desværre ude af drift i øjeblikket. Vi ved ikke nøjagtig hvornår de er i drift igen.

I mellemtiden kan skolen kontaktes på : 98 17 06 66

Dette problem omfatter ikke dusserne, men kun skolen. Vi beklager evt. forgæves henvendelser.
    Anders Wested den 05-04-2016

Så fik vi afholdt finalen i årets oplæsningskonkurrence med 8 deltagere fra 4 nordenfjords skoler - og de var alle mandlige. Se, hvem der vandt i billedserien: Klik her

Charlotte Dencker den 12-01-2016
    DUS holder lukket i uge 29 og 30 i sommeren 2016.
    Der gøres opmærksom på, at forældre med behov for pasning i forbindelse med sommerferielukningen skal kontakte Dusleder Charlotte Dencker (96321738) senest 1. maj og udfylde  ansøgningsskemaet "Nødpasning i sommerferien".
    Nødpasningen er på Nørre Uttrup skole.