• Gl. Lindholm Skole
  • [email protected]
    Carsten Søndergaard den 16-04-2018
    Kære forældre og elever

Hermed nyhedsbrev vedr. mulig forestående konflikt.

Mvh.
    Ledelsen

Jakob Mørk Larsen den 06-04-2018
    DUS - ukontrolleret pasning bortfalder: Da budgettet for 2018 blev vedtaget, blev det besluttet, at ukontrolleret pasning falder bort fra 1/8 2018.
    De børn der allerede er på ukontrolleret pasning FORTSÆTTER med denne takst, men nye 3. klasse børn, kan ikke vælge denne takst fra 1/8 2018.

V.h. Anne-Mette Vittrup Bertelsen, Administrativ medarbejder
    Økonomi, IT og administration, Skoleforvaltningen, Aalborg Kommune
    (Dette opslag er til information sat på Personaleintra, Skoleporten og Forældreintra for 0-6. årgang - udløber 30. juni)
  • Robin Nielsen den 26-03-2018
    Jeg har nu haft møde med Colas (asfaltfirmaet) og de påbegynder arbejdet tirsdag den 3/4.
    Så kør heller 5 min før om morgen da der kan opstå lidt kø ved indgangen til pakeringspladsen.
    Beklager de gener det vil få men det bliver godt når det færdigt.
    Vh Robin
  • Robin Nielsen den 26-03-2018
    Beklager de gener det vil få men det bliver godt når det færdigt.
    Vh Robin
    Jakob Mørk Larsen den 23-03-2018
    Kære alle
    Styrelsen for IT- og Læring (STIL) har udsendt et varsel om lukning af it-systemer i forbindelse med en eventuel konflikt. Der kan læses nærmere om det i nedenstående link.

Da verificering af brugere gennem Uni-login også lukkes, vil det ikke være muligt at tilgå systemer, hvor Uni-login anvendes som adgangsgivende login. Dette gælder bl.a.:
    MinUddannelse, Skoleintra (herunder Forældreintra), UUVej, Bibliotekssystemet på skolerne, Clio,
    Gyldendal, Matematikfessor, Grammatip...
    Det vil stadig være muligt at kunne logge på nettet og på Google. Ændringer af elever i KMD Elev (flytninger o.lign) vil ikke slå igennem i Uni-login. Se evt. nærmere på linket herunder.
    I ønskes en god påskeferie.

Erik Balk Mouritsen
    It chef, Skoleforvaltningen
    Carsten Søndergaard den 16-03-2018
    Orientering om valg til skolebestyrelsen

I foråret 2018 er der valg til skolebestyrelsen på Gl. Lindholm Skole. Du kan læse mere om reglerne for skolebestyrlesesvalget i det vedlagte dokument.

Hvis du vil vide mere om arbejdet i skolebestyrelsen er du velkommen til at kontakte
    Skoleleder Carsten Søndergaard på intra, på mail: [email protected] eller på tlf. 2514 1424 og/eller skolebestyrelsesformand Annette Thomsen, der kan træffes på intra, mail [email protected] eller på tlf. 2096 0131

Torsdag d. 3. maj kl. 18.30 er der valgmøde på Gl. Lindholm Skole i personalerummet, hvor vi fortæller mere om arbejdet i skolebestyrelsen.

Ordinært valg til skolebestyrelser i Aalborg Kommune 2018
     Det bekendtgøres herved, jf. bekendtgørelse nr. 1074 af 14. september 2017 om valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelser i folkeskolen og om vederlag til forældre- og elevrepræsentanter i skolebestyrelser i folkeskolen (skolebestyrelsesbekendtgørelsen), at der i 2018 afholdes ordinært valg til skolebestyrelserne på alle kommunale folkeskoler i Aalborg Kommune.
    Jakob Mørk Larsen den 19-01-2018
    Hvorfor vælge Gl. Lindholm skole ved skolestart? -Se videoen, så ved du hvorfor