• Gl. Lindholm Skole
  • 93520333
  • [email protected]
    Jakob Mørk Larsen den 10-12-2018
    Aalborg Bibliotekerne har givet skolerne i Aalborg kommune tilbud om gratis adgang til eReolen GO via unilogin fra 1. januar frem til sommerferien 2019.
    Gl. Lindholm Skole er her til morgen blevet tilmeldt. På eReolen er der eBøger og lydbøger til understøttelse af børns læsefærdigheder. Se evt. bilag og link. Udover weblinket kan man hente app'en eReolen GO på både Play Butik (Android) og App Store (iOS)

Dette oplæg er lagt på Personaleintra, Skoleporten og Forældreintra for alle klasser. Opslaget udløber 2. jan, men der kommer et nyt når det træder i kraft fra 1. januar.
    Jakob Mørk Larsen den 30-11-2018
    Juleklippedagen blev afholdt med fynd og klem, og der var glade børn, nissemusik, æbleskiver og klip og klister i lange baner. Få et lille indtryk af hvordan det gik til ved at klikke på linket herunder for at se en præsentation med billeder fra alle klasser, der deltog i juleløjerne.
    I øvrigt kan man se billederne enkeltvis på Google-drev ved at klikke på denne linie.
    Hardy Larsen den 23-11-2018
    Begyndende målarbejde for Gl. Lindholm SkoleLedergruppen må gerne skrive på væggene!

Efter beslutning af skolens vision i sommer har skolens ledelse i dag startet arbejdet på at systematisere og lave et koncentrat af vores nuværende indsatser, så vi sammen med vores dygtige ansatte kan få sat fælles retning og mål for skolen, der fremmer vores børns læring og trivsel.

Carsten W. B. Søndergaard