• Gl. Lindholm Skole
  • 93520333
  • [email protected]
    Nikolaj Søndergaard den 15-02-2019
    Se bodens nye menu for uge 9-11 i vedhæftede bilag.
    Charlotte Dencker den 14-02-2019
    Kære forældre til elever i Dus

Vigtig information ift. sommerferielukning og nødpasning.

Yderligere information findes på skolens hjemmeside under fanen DUS (åbningstider/lukkedage).

Mvh.
    Charlotte Dencker
    Lene Simonsen den 12-02-2019
    Der er laaang tid til men  -  SÆT X I KALENDEREN VED DEN 3. MAJ 2019 FRA KL. 13.30 TIL KL. 17.00 DEN DAG ER DER SKOLEFEST FOR HELE SKOLEN   -  vi glæder os.

Jakob Mørk Larsen den 04-01-2019
    eReolen Go virker fortrinligt nu. Det kan varmt anbefales at hente eReolen Go som app på Google Play eller App Store til læsning af ebøger/lydbøger, foruden bestilling af almindelige bøger. I højre side foroven logger man ind via menu-ikonet (vælg unilogin). Herefter kan man låne bøger. Hvis man låner ebøger/lydbøger, kan de læses på enheden ved at gå ind på Min side fra menu-ikonet foroven t.h. og så rulle ned til lånte materialer.
    På en pc går man ind via linket https://ereolengo.dk/user, herefter er det på stort set samme måde: Lånte materialer kan findes på Min side og læses derfra.
    Der er fin indbygget hjælp at få fra både app'en og web-portalen. Indtil videre har vi fået eReolen Go gratis indtil sommerferien. De fleste dansklærere anbefaler 20 minutters læsning hver dag - og er man en læsehest er mere kun godt.