• Gl. Lindholm Skole
  • 93520333
  • gllindholm-skole@aalborg.dk
    Anders Wested den 26-09-2016

Kunst og genbrug var titlen på et projekt i Lindholmklassen. Kiwi leverede materialerne til kunsten i form af frugt, som havde passeret sidste salgsdato. Se flere billeder: klik på fotoet ovenfor.
  • Anders Wested den 19-09-2016

8. klasserne løb for at samle
    ind til et lejrskoleophold. Eleverne havde forud skaffet sponsorerer til præmier og til et vist beløb pr. løbet km. Se flere fotos.
    Anders Wested den 08-09-2016

FN's internationale læsedag. På denne dag er der sat særlig fokus på læsning over hele verden. På Gl. Lindholm Skole forsøger vi hvert år at slå rekorden fra året før i forhold til antallet af læste sider. Se billedserie
    Anders Wested den 06-09-2016

Lav en reportage fra livet på en togstation i Danmark
    - lød Vibekes opgave til pigerne i 9. klasse som led i danskundervisningen. Se flere fotos.
    Stig Thorup Winther den 10-08-2016
    smileyKOR i 2016/2017 på Gl. Lindholm Skolelaugh

Koret varetages af Charlotte Marcussen og Stig Thorup Winther.

Charlotte har Det lille kor (bh.kl-3.kl) mandag kl. 14.15-15.00. (BEMÆRK ændret tidspunkt)

Stig har Det store kor (4. kl-9. kl.) tirsdag kl. 14.15-15.30 (BEMÆRK forlænget tidspunkt)

Kulturskolen starter i uge 34, og hvis jeres barn har lyst til at gå til kor, skal I melde tilbage med navn, klasse og cpr.nr. til den korleder, som jeres barn skal gå hos. Enten via intra eller på seddel, som udleveres til kor.

Kor tilbydes gratis fra Aalborg Kulturskole. Undervisningen foregår i det store musiklokale.