• Gl. Lindholm Skole
  • Lindholmsvej 65, 9400 Nørresundby
  • gllindholm-skole@aalborg.dk
    Anders Wested den 01-09-2015
    Fotos fra konkurrencen Aalborgs sejeste 8. klasse og fotos fra 7 klasse i fjorden ved Surfklubben - klik på overskrifterne.
    Anni Rold Kristensen den 28-08-2015
    Billeder fra Loppemarkedet. Det var som altid en stor succes. Håber mange kom hjem med nye spændende ting :-)

Klik på linket for at se billederne......
    Dorte Søndergaard den 18-08-2015
    Tilmelding til skilsmissegruppe skoleåret 2015/16.

Igen i dette skoleår vil der være et tilbud om en samtalegruppe for elever, hvis forældre er skilt. Det er for elever fra 2. klasse og op. Tidsrummet for samtalegruppen vil være ca. hver 3. mandag fra kl. 15.00 - 16.30. I kan tilmelde jeres barn, ved at skrive til Tina Frost (afdelingsleder/pædagog dus A) eller Dorte Søndergaard (lærer).

Sidste frist for tillmelding er tirsdag d. 1. september.

Når vi har fået tilmeldingerne, skriver vi ud om nærmere information til de tilmeldte.

Hvis elever fra 0. - 1. klasse kunne have gavn af nogle samtaler, kan I henvende jer til Tina Frost.

Mange hilsner Tina og Dorte
    Anders Wested den 06-08-2015
    Hvor er børnene egentlig? Kortene over, hvor de forskellige klasser befinder sig i det nye skoleår, er opdateret. Find det via Skoleporten (www.glindholm-skole.dk) > Om skolen > Grundkort.

Billedserien til venstre er fra den tidligere version af Skoleporten.
Når der står "se menu t.v." skal det være "se menu øverst",
og når der står "se tekst nedenfor" skal de være "se tekst ovenfor"