• Gl. Lindholm Skole
  • Lindholmsvej 65, 9400 Nørresundby
  • gllindholm-skole@aalborg.dk
    Anders Wested den 01-07-2015
    Skoleåret der gik - et lille multimedieshow i to akter. Klik her for at se filmen (som også blev vist i salen ved skoleafslutningen i hallen).
    Anders Wested den 25-06-2015
    3.B har netop lavet en forestilling med Skyggeteater baseret på eventyr.
    I dag (25/6) blev den opført for alle børnehaveklasserne. Se fotos og video

Lone Abildgaard den 25-06-2015
    Hej elever, forældre og personale.

Læs venligst bilaget.

I ønskes alle en rigtig god sommerferie.

MVH
    Lone Abildgaard
    Stig Thorup Winther den 22-06-2015
    angelKULTURSKOLENdevil

Vi har i år indspillet alle guitarelever hos SW, så her er 4 mesterværker som kan nydes igen og igen. Hatten af for Gustav, Thea, Sooriya, Victor og Magnus, de er for seje. Og tak til Clara, Alberte og Tine for at gøre sangene helt perfekte med deres fine vokaler...

Og husk, hvis man vil gå til guitar (eller andet) skal man tilmelde sige på:

Anders Wested den 19-06-2015
    Elevrådets festdag på Gl. Lindholm Skole. Elevrådet på Gl. Lindholm Skole var hurtige til at gribe bolden, da de for nylig fik chancen for selv at arrangere en fest. Festen for skolens mellemtrin og overbygning blev afholdt om eftermiddagen torsdag den 18. juni - altså samme dag, som der var valg.

Mens borgerne i området besøgte skolen for at stemme, var børnene i oppe i det høje humør-felt med aktiviteter som fodboldturnering, hip hop sang, rockmusik v/skolens band samt firbold og hjemmebagt kage, der var formet som små røde og blå blokke.

Se videoer fra arrangementet via dette link.
    Torben Andersen den 17-06-2015
    Til alle forældre, Børn, Personale.

For ca. to måneder siden, var Gl. Lindholm Skole så heldig, at få bevilget penge til en delvis renovering af indskolingens bygning.
    Pengene er målrettet bedre indeklima for børn og personale, hvilket betyder nyt ventilationsanlæg og belysning i klasser og gangarealer.
    Efter en del hovedbrud er vi nu næsten færdige med at projektere anlægget, som har budt på store udfordring, især grundet den nye teknik der skal monteres i en flot gammel bygning fra 1941, men også pga. manglende plads.

Det betyder at, vi i den 12-14 ugers periode projektet/ombygningen står på, er nødt til at flytte alle indskolingens klasser, 1. til 3. til andre lokaler på skolen.
    Projektet starter i uge 32 hvilket medfører at børnene i indskolingen møder ind i deres ” nye ” klasse lokaler efter sommerferien.

For skolen gælder følgende:

Klasse                Lærer                                         Klasse i projektperiode

0 Gul                   Tove Engemann                         Bliver i samme lokale.
    0 Grøn                 Lene Simonsen                          Bliver i samme lokale.
    0 Rød                  Rikke Knudsen                           Dus A, 1, sal.
    1A                        Helle Raaen                              klasselokale under Dus B, ( Rikkes gamle lokale )
    1B                        Merete Nielsen                         Klasselokale ved gymnastiksalen, 1 sal.
    1C                        Lina Sofie Jensen                     Natur/teknik lokale i kælderen, rød bygning.
    2A                        Cathrine Boldsen                     Drama, rød bygning, 1, sal.

2B                        Mette Svoldgaard                     Dineren, rød bygning stue etage.
    3A                        Christina Kondrup                     Billedkunstslokalet, rød bygning, 1 sal.

3B                        Marianne Hansen                     Lokale ved siden af Biblioteket, kælderen, rød bygning.

Klasserne og alle børnenes ting vil blive flyttet inden de går på sommerferie, sådan at de er trygge ved, hvor de skal være.
    Nogle af lokalerne er ikke normalt undervisnings-lokaler, men vi gør vores bedste for at børn og personale ikke mangler de vitale ting, for at kunne gennemføre en kvalitativ undervisning.

For Dussen gælder følgende:

Da ombygningen også gælder nogle af lokalerne i Dus B, er vi nødt til at flytte de kommende 2A & 2B over i Dus C, fra klokken 14.00-17.00 hvor der laves plads til dem, samt der er bedre plads på ude-arealerne.
    De kommende 1 klasser benytter så 2 klassernes Dus område.
    Dette gælder Dus B fra uge 32 og ca. 12 til 14 uger frem.

Har i spørgsmål, må i endelig spørge vores personale, eller skriv en mail til mig.

Note: sendes til alle på intra, samt lægges på skoleporten.

Med Venlig Hilsen

Teknisk Serviceleder

Torben Andersen
    Anders Wested den 10-06-2015
    Vi har afholdt STORE LEGEDAG for kommende elever sammen med børnehaveklasserne. Det var en herlig solskinsdag på plænen bag DUS C, som havde til hensigt at gøre overgangen fra børnehave til skole mere glidende for børnene. Desuden var det en chance for skolens personale til at få en snak med personalet i områdets børnehaver OG desuden en chance for nogle studerende fra idrætslinien på UCN - pædagogseminariet på Hobrovej - til at prøve organisere en masse lege med børnene. Se fotos og video

Billedserien til venstre er fra den tidligere version af Skoleporten.
Når der står "se menu t.v." skal det være "se menu øverst",
og når der står "se tekst nedenfor" skal de være "se tekst ovenfor"