• Gl. Lindholm Skole
  • gllindholm-skole@aalborg.dk
    Anders Wested den 05-02-2016

Gode børn

Børnehaveklassebørnene på Gl. Lindholm Skole har doneret ca. 3000 kr. til Danmarks Indsamling med god hjælp fra Ole Kirk’s Fond, LEGO-familiens alment velgørende fond. Børnene skulle gøre en god gerning – det kunne være mange ting - men det skulle bare være noget, der gjorde en anden person glad! Herefter blev den gode gerning noteret på et såkaldt Godhedsbevis, som blev sendt ind til DR Ramasjang, og så blev der udløst 25 kr. pr. gode gerning fra Ole Kirk’s Fond.
    Blandt de gode gerninger skal nævnes: At hjælpe en kammerat, hvis taske sad fast i cyklen om morgenen, at hjælpe forældre med at vaske op, at hjælpe nogen, der var ked af det, over til gårdvagterne, at hjælpe sin lillesøster med at tage støvler og flyverdragt af, selv om hun slet ikke blev bedt om det, og at sætte plaster på fingeren af en.
    Også DR Ultra og DR Ramasjang  samt børnebibliotekernes internetunivers ”Palles gavebod” har været med til at organisere donationen. Danmarks Indsamling, der modtager pengene, hjælper mennesker i nogle af verdens fattigste områder via 12 humanitære organisationer.
    Charlotte Dencker den 15-01-2016
    Onsdag d. 13/1 ansatte vi Anni Kristensen som afdelingsleder I dus A og B.
    Anni har været ansat som pædagog her på GLS siden 2006.
    Vi glæder os til det videre samarbejde med Anni i hendes nye funktion.
    Mvh.
    Ledelsen
    Charlotte Dencker den 12-01-2016
    DUS holder lukket i uge 29 og 30 i sommeren 2016.
    Der gøres opmærksom på, at forældre med behov for pasning i forbindelse med sommerferielukningen skal kontakte Dusleder Charlotte Dencker (96321738) senest 1. maj og udfylde  ansøgningsskemaet "Nødpasning i sommerferien".
    Nødpasningen er på Nørre Uttrup skole.

Billedserien til venstre er fra den tidligere version af Skoleporten.
Når der står "se menu t.v." skal det være "se menu øverst",
og når der står "se tekst nedenfor" skal de være "se tekst ovenfor"