• Gl. Lindholm Skole
  • 93520333
  • gllindholm-skole@aalborg.dk
    Jakob Mørk Larsen den 17-02-2017
    Her fredag før vinterferien var der loppemarked i Dus, hvor børn fra 2.-3. kl. mellem kl. 12 og 14.30 solgte ud af legesager til uhørt lave priser. Det foregik i Multihallen på udspredte tæpper.
    De handlede indbyrdes, men heldigvis kom også børnene fra 0. og 1. kl. forbi og gjorde gode handler. Der var også mange forældre, som fik tid til at kigge forbi. Sikke mange legesager børn har i dag - og forståeligt, at der nogle gange skal ryddes lidt ud i dem.
    Klik på linket her for at se billeder og nogle filmklip.
    Carsten Søndergaard den 17-02-2017
    Hermed nyhedsbrev fra ledelsen.
    Rigtig god vinterferie.

Carsten Søndergaard
    Jakob Mørk Larsen den 02-02-2017
    I uge 4 arbejdede børnehaveklasserne med gode gerninger, som led i Danmarksindsamling 2017, hvor Ole Kirk's Fond giver 25 kr pr gode gerning. Børnene får udstedt et "godhedsbevis" for deres gode gerninger. I skolen har børnene bl.a. haft fokus på at hjælpe hinanden og i klassen, f.eks. med oprydning, ligesom de har samlet affald omkring skolen. De har også i klassen haft fokus på, hvad de har hjulpet deres forældre med hjemme. Klik link for at se billede og lille video.
    Robin Nielsen den 01-02-2017
    Information omkring den 1 marts.

Vi er så heldige at vi har fået installeret ABA (automatisk brand alarm) anlæg på skolen og dette skal vi have sat i gang den 1 marts kl 15-16.
    Det vil sige at alarmen vil lyde ove alt på skolen i den time.
    Dusserne er informeret og de vil tage børnene med ud i dette tidsrum.
    Skulle I have spørgsmål er I meget velkommen til, at ringe til mig på 23394924.

Mvh Robin
    Robin Nielsen den 01-02-2017
    Information omkring den 1 marts.

Det vil sige at alarmen vil lyde ove alt på skolen i den time.
    Dusserne er informeret og de vil tage børnene med ud i dette tidsrum.
    Skulle I have spørgsmål er I meget velkommen til, at ringe til mig på 23394924.

Mvh Robin
    Henrik Nielsen den 30-01-2017
    I overbygningen er der indført mobilfri undervisning.
    Tryk på nedenstående link, og se en video omkring hvordan eleverne har oplevet tiltaget.

• Tommy Bundgaard den 18-01-2017

Børn med overvægt

Sundheds- og kulturforvaltningen har følgende tilbud til forældrene til skolens elever. se bilag