• Gl. Lindholm Skole
 • Lindholmsvej 65, 9400 Nørresundby
 • 93520333
 • [email protected]
 • 5798003746340
 • ikon
  Carsten Søndergaard den 22-03-2018
  Kære forældre,
  Forårets overenskomstforhandlinger mellem Kommunernes Landsforening (KL) og de kommunalt ansattes fagforeninger har indtil videre ikke båret frugt, og en konflikt ligner derfor mere og mere et realistisk scenarie. Det betyder, at samfundet generelt rammes hårdt, og dermed også, at skolerne i Aalborg Kommune står foran en omfattende udfordring.

  Langt størstedelen af lærere og pædagoger er nemlig både omfattet strejke og lockout og må derfor ikke undervise under en konflikt. Det arbejde, som en konfliktramt underviser var planlagt til at udføre, betragtes som konfliktramt arbejde. Der kan derfor ikke gives undervisning i de lektioner, der normalt vil blive varetaget af en underviser, som er omfattet af konflikten. Ansatte, der evt. ikke er omfattet af konflikten, udfører deres sædvanlige arbejde.

  Vi er stadig ved at skabe os et overblik over den aktuelle situation, såfremt der bliver strejke. Overordnet set kan vi dog godt allerede nu afsløre, at der blot bliver tale om enten yderst begrænset undervisning og pasning i dus, da næsten alle medarbejdere er strejkevarslet. Vi arbejder på, at vi kan give jer besked i aften og senest i morgen tidlig. I skal dog være indstillet på, at skolen kan være lukket næsten ned fra den 4. april, altså dagen efter den 3. april, hvor vi møder ind efter påske.

  Allerede nu vil det være en god idé at begynde at arbejde på at lave aftaler med bedsteforældre eller lave aftaler med andre forældre om pasning af børn, der ikke kan være alene hjemme i kortere eller længere tid i indtil flere dage, ja måske uger.

  Med venlig hilsen
  Carsten Søndergaard
  Skoleleder
   
 • ikon
  Jakob Mørk Larsen den 21-03-2018
  Udstilling! "DET HELE ER GÅET I FISK!", for 3.a og begge 0. klasser. De sidste par måneder har vi dykket i Kunstens Hav, fået en fisk på krogen og halet den i land!
  Vi har arbejdet med ler, maling, tegning, sammensætning og finish, for at skabe "Ud af billedet malerier". Temaet var "På havets bund". Det skulle bestå af en eller flere fisk/havdyr, lavet i ler og malet, opsat på en malet/tegnet baggrund.
  Det er der blevet en masse farvestrålende kunstværker ud af, som vi synes alle skal se. Derfor har vi lavet en udstilling på skolens kontorgang.
  I er velkomne til at komme omkring og tage et nærmere kig! Se billeder ved at klikke på linket herunder.
 • ikon
  Carsten Søndergaard den 16-03-2018
  Orientering om valg til skolebestyrelsen

  I foråret 2018 er der valg til skolebestyrelsen på Gl. Lindholm Skole. Du kan læse mere om reglerne for skolebestyrlesesvalget i det vedlagte dokument.

  Hvis du vil vide mere om arbejdet i skolebestyrelsen er du velkommen til at kontakte
  Skoleleder Carsten Søndergaard på intra, på mail: [email protected] eller på tlf. 2514 1424 og/eller skolebestyrelsesformand Annette Thomsen, der kan træffes på intra, mail [email protected] eller på tlf. 2096 0131

  Torsdag d. 3. maj kl. 18.30 er der valgmøde på Gl. Lindholm Skole i personalerummet, hvor vi fortæller mere om arbejdet i skolebestyrelsen.

  Ordinært valg til skolebestyrelser i Aalborg Kommune 2018
   Det bekendtgøres herved, jf. bekendtgørelse nr. 1074 af 14. september 2017 om valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelser i folkeskolen og om vederlag til forældre- og elevrepræsentanter i skolebestyrelser i folkeskolen (skolebestyrelsesbekendtgørelsen), at der i 2018 afholdes ordinært valg til skolebestyrelserne på alle kommunale folkeskoler i Aalborg Kommune.
 • ikon
  Jakob Mørk Larsen den 09-03-2018
  I de forløbne par uger har der periodevis været masser af sne, og for langt de fleste børn er det jo bare dejligt! Uanset om det så er sne, is, tø eller hvad det nu er, så giver det gode legemuligheder, som udnyttes fuldt ud i skolegården. Se billeder ved at klikke ind på linket, eller en Animoto ved at klikke her.
  Det kunne vi voksne pive-hoveder nok lære lidt af, altså at se mulighederne i vejret fremfor begrænsningerne. ;-D
 • ikon
  Carsten Søndergaard den 04-03-2018
  Undervisningsministeren har besluttet at give elever i folkeskolen mulighed for at svare anonymt ved dette års trivselsmåling. Det kræver dog et aktivt tilvalg fra elev og forældres side at besvare spørgeskemaet anonymt.

  Vi skal nok give yderligere besked om, hvordan det konkrete tilvalg kan ske, hvis spørgeskemaet ønskes besvaret anonymt.
   
  Skolerne skal gennemføre trivselsmålingen i perioden fra den 20. marts til den 31. maj 2018.

  Med venlig hilsen
  Ledelsen
 • ikon
  Jakob Mørk Larsen den 19-01-2018
  Hvorfor vælge Gl. Lindholm skole ved skolestart? -Se videoen, så ved du hvorfor