• Gl. Lindholm Skole
  • 93520333
  • [email protected]

Opslagstavlen

• Motocross-holdet var d. 7. december i Gocart World og på crossbanen. Se billeder fra begivenheden på dette link.
    Niels Bohl den 15-12-2017
    Kære alle

På tirsdag er der juleafslutning i hallen for hele skolen fra kl. 13.15-14.00. Der vil være fællessange og julemusik. Forældre og bedsteforældre er velkomne til at være med.

Mvh.
    Ledelsen

Carsten Søndergaard den 12-12-2017
  • ikon
    Nogle ting går aldrig af mode - og nogle gratis glæder fortsætter med at være blandt de største: Endelig kom sneen, og selvom det giver anledning til lidt konflikter i skolegården fra tid til anden og justering af, hvad der er sjovt, og hvad der er grovt, så er det nu ikke så ringe endda.
    Se lidt stemningsbilleder fra den lille skolegård via linket til skolens videodrev.
    Jakob Mørk Larsen den 11-12-2017
  • ikon
    Børnerettighedsdagen d. 20. november blev markeret af 47.000 børn på 283 skoler i landet. Klik ind på linket for at se video, billedserie og historier fra dagen.
    Jakob Mørk Larsen den 29-11-2017
  • ikon
    Lindholm-klassen og G-klasserne - et specialundervisningstilbud i Aalborg Kommune

"I Skoleforvaltningen i Aalborg Kommune arbejder vi hver dag med at tage hånd om alle elever og med at sikre alle elever de bedste forudsætninger for læring og trivsel i inkluderende læringsfællesskaber. Nogle elever har imidlertid særlige behov, der kræver, at eleven har hele eller dele af sin skolegang i et andet miljø, end hvad distriktsskolen kan tilbyde.

Disse elever har mulighed for at have sin skolegang i et specialundervisningstilbud".

I de to vedlagte foldere kan du læse mere om f.eks.:

• Hvorfor Aalborg Kommune har specialundervisningstilbud.
    • Hvilke specialpædagogiske behov, eleverne i Lindholm-klassen og G-klasserne har.
    • Hvordan vores børnesyn er.
    • Hvor Lindholm-klassen og G-klasserne er placeret.
    • Hvordan vi samarbejder med forældrene.
    • Hvordan vi arbejder med elevernes læring og trivsel.
    • Hvordan vi arbejder med elevernes overgange.

De to foldere er en generel beskrivelse af Lindholm-klassen og kommunens G-klasser.
    Hvis du ønsker at vide mere, er du velkommen til at kontakte skolen.

Hardy Larsen den 22-11-2017